35 terima biasiswa Baitulmal - Hamizah, Badiran (The New Straits Times Press (M) Bhd., 2019)
Majlis Agama Islam Wilayah Persekutuan (MAIWP) memperuntukkan RM1.942 juta untuk Biasiswa Baitulmal lnsentif Khas Pelajar Cemerlang di Wilayah Persekutuan Putrajaya dan Labuan tahun ini.