Khairull sedia perkhidmatan kenderaan dalam kampus bantu mahasiswa - Siti Nurfarmy, Ibrahim
Kuantan, 24 Januari- Bermula dengan hasrat membantu mahasiswa mendapatkan kemudahan pengangkutan dalam kampus, Khairull Nasruddin Mansor,25 kini merupakan salah seorang pengusaha kereta sewa dalam kampus. Dengan berbekalkan pengalaman pernah bekerja bersama pengusaha kereta sewa menjadikan mahasiswa Fakulti Teknologi Kejuruteraan Kimia dan Proses ini mula berjinak-jinak mengusahakan perniagaan kereta sewa.