Pendaftaran digital sesaat, pelajar baharu UMP mendaftar serentak di dua kampus - UMP, PNC (2020)
Kuantan, 7 Februari – Universiti Malaysia Pahang (UMP) memperkenalkan pendaftaran secara digital kepada seramai 460 pelajar baharu ambilan Februari yang dijangka hadir dalam sesi pendaftaran yang berlangsung di kedua-dua kampus Universiti Malaysia Pahang (UMP) hari ini bagi mengikuti pengajian pra siswazah.