eWADAH Bil. 2/ 2019 - Perpustakaan, UMP (Perpustakaan UMP, 2019)
1. Coffee Talk With Ump Chairman Yh Dato’Sri Ibrahim Ahmad 2. Bicara Cendekiawan Mulia Ump : Bahasa Melayu & Cabaran Pemerkasaan Identiti Nasional Dalam Era Malaysia Baharu 3. Mesyuarat Perpustakaan Bersama Wakil Fakulti Dan Ketua Program (Bil. 2 Tahun 2019) 4. Majlis Sambutan Hari Raya Aidilfitri 1440h/2019 Perpustakaan Ump & Majlis Apresiasi Staf 5. Perbincangan Tandatangan Surat Niat (Letter Of Intent) Kolej Vokasional (KV) Lipis Bersama Perpustakaan UMP 6. Lawatan Penilaian Akreditasi Penuh Oleh Agensi Kelayakan Malaysia (MQA)