Kolaborasi Strategik UMP dan Agrico dalam pembangunan produk pertanian Rumah Hijau di Qatar - UMP, PNC (2020)
Kuala Lumpur, 20 Januari- Universiti Malaysia Pahang (UMP) bekerjasama dengan pihak Syarikat Agrico For Agricultural Development, Qatar (Agrico) dalam bidang penyelidikan, pembangunan produk, pengkomersialan serta pertukaran kepakaran bagi kegunaan pertanian di rumah hijau milik Agrico yang merupakan sebuah syarikat pembekal sistem dan hasil tanaman dari kaedah Rumah Hijau (Green House) di Doha, Qatar.