Straw pokok kercut - Mohd Rafi, Mamat (2020)
Bukan hanya kurang risiko, malah penyedut minuman pokok kercut yang dihasilkan penyelidik dan penuntut Universiti Malaysia Pahang (UMP) ini lebih mesra alam.