Mengkomersialkan produk inovasi - UMP, PNC (Berita Harian Sdn. Bhd., 2020)
Kuala Lumpur: Pelbagal produk inovasi berjaya dihasllkan oleh universiti dalam usaha mem·perkasakan bidang penyelidikan negara yang boleh memberi manfaat secara terus kepada masyarakat.