UMP terima sumbangan RM157,800 daripada UMW Toyota Motor - UMP, PNC (2020)
Kuantan, 7 Januari – Universiti Malaysia Pahang (UMP) melalui Yayasan UMP menerima sumbangan berjumlah RM157,800 daripada UMW Toyota Motor bagi menjayakan Projek Ninja @UMP STEM Lab yang bakal dilaksanakan mulai April tahun ini membabitkan lebih 1000 pelajar sekolah di seluruh negara.