Alumni UMP diseru terus sumbang karya, idea - Nor Salwana, Mohammad Idris (2019)
Kuala Lumpur, 21 Disember- Alumni Universiti Malaysia Pahang (UMP) diseru agar meneruskan usaha menyumbang hasil karya kebudayaan di universiti kerana ianya dapat membantu mahasiswa junior Sekretariat Kebudayaan UMP dengan mengekalkan warisan budaya di kampus.