Iktiraf pencapaian mahasiswa UMP - Nor Salwana, Mohammad Idris (2019)
Kuantan, 19 Disember- Muhamed Al- Fateh Abd Razak, 22 dinobatkan sebagai penerima Anugerah Tokoh Siswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) 2019 apabila memenangi Anugerah Teras Kepimpinan dan Anugerah Teras Pengucapan Awam pada Majlis Anugerah Kokurikulum & Sanjungan Pelajar 2019 di Hotel Vistana Kuantan baru-baru ini.