Rancang pengajian PhD sasar GOT - UMP, PNC (2019)
Kuantan, 16 Disember- Cabaran bertukar penyelia di saat akhir bukan halangan buat pensyarah Universiti Malaysia Pahang (UMP), Dr. Mohamad Rusydi Mohamad Yasin menamatkan pengajian dalam tempoh yang ditetapkan.