UMP kenang jasa staf, rai felo tamat pengajian - Nor Salwana, Mohammad Idris (2019)
Pekan, 16 Disember –Pengalaman 18 tahun berkhidmat pada awalnya sebagai staf Universiti Teknologi Malaysia (UTM) di Pahang, kemudian sebagai staf Kolej Universiti Teknologi dan Kejuruteraan Malaysia (KUKTEM) yang kemudiannya bertukar nama kepada Universiti Malaysia Pahang (UMP) memberikan banyak kenangan buat Nor Ashikin Abdul Aziz yang kini telah menamatkan perkhidmatan sebagai pensyarah di Pusat Bahasa Moden dan bersara pada umur 60 tahun pada 3 Oktober lalu.