107 Pelajar terima bantuan kelengkapan sekolah sumbangan Alumni UMP dan NGO - UMP, PNC (2019)
Kuantan, 22 Disember - Seramai 107 pelajar sekitar Kuantan teruja memilih sendiri pakaian dan kelengkapan sekolah di Pasaraya Hari-Hari di Kuantan menjelang sesi persekolahan yang akan tiba tidak lama lagi.