Ilmu keusahawanan bantu mahasiswa UMP - Noor Syahidah, Sabran (2019)
Kuantan, 11 Disember- Program penambahbaikan inisiatif keusahawanan dan maklumbalas yang disampaikan Dr.Suraya Sulaiman daripada Alpha Catalyst Consulting memberi peluang mahasiswa lebih bersedia mendalami bidang perniagaan. Program anjuran Pusat Keusahawanan UMP (MyPACE) ini turut membabitkan penyelaras keusahawanan bersama mahasiswa yang terlibat sebagai usaha untuk memperkasakan agenda keusahawanan negara.