101 anak staf UMP teruja terima kelengkapan pakaian sekolah baharu - Nor Salwana, Mohammad Idris (2019)
Kuantan, 18 Disember- “Terima kasih UMP” itulah ucapan kegembiraan yang lahir daripada salah seorang daripada 55 staf Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang melibatkan 101 penerima sumbangan Program ‘Back to School 2019’ anjuran anjuran Yayasan UMP dengan kerjasama Jabatan Pendaftar UMP dan Etiqa Family Takaful Berhad di UMP Gambang baru-baru ini.