UMP, Etiqa bantu 200 anak-anak asnaf terima bantuan kelengkapan sekolah - Nor Salwana, Mohammad Idris (2019)
Pekan, 19 November - Seramai 200 pelajar sekolah rendah dari 11 buah sekolah sekitar Pekan yang terdiri daripada anak-anak golongan berpendapatan rendah (B40) seronok menerima pakaian dan kelengkapan sekolah baharu dalam program Program ‘Back to School 2019’ anjuran Universiti Malaysia Pahang (UMP) dengan kerjasama Etiqa Family Takaful Berhad dan Yayasan UMP di Pekan baru-baru ini.