Pembentukan sinergi kepimpinan MPP baharu - Nor Salwana, Mohammad Idris (2019)
Pekan, 13 Disember- Barisan Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) baharu yang dilantik diharap dapat menggunakan peluang ini sebagai platform untuk menjadi seorang pemimpin yang berkaliber dan bergerak lebih maju ke hadapan.