Delegasi UNITEN berkunjung ke UMP - Shalfarina, Shahriman; Muhammad Azli, Shukri (2019)
Kuantan, 6 Disember- Seramai 22 kakitangan Perpustakaan Universiti Tenaga Nasional (UNITEN) hadir membuat lawatan ke Perpustakaan dan Penerbit UMP, di sini, baru-baru ini.