UMP-SIASUN jalin kolaborasi strategik dalam pembangunan robotik dan perkhidmatan pintar - Mohd Raizalhilmy, Mohd Rais (2019)
Shenyang (China), 5 November- Kolaborasi strategik Universiti Malaysia Pahang (UMP) dengan SIASUN Robot & Automation Co.Ltd. (SIASUN) di Shenyang, China yang merupakan sebuah syarikat berteknologi tinggi bakal membentuk rantaian nilai merangkumi teknologi teras, komponen teras, produk terkemuka dan penyelesaian industri terutamanya dalam perkhidmatan pintar berkaitan robotik.