UMP tersenarai pada kedudukan 134 terbaik Asia - Hazlina, Faizal (2019)
Kuantan, 28 November- Universiti Malaysia Pahang (UMP) mencatatkan pencapaian berada di kedudukan 134 terbaik di Asia dalam penarafan QS University Ranking Asia 2020 yang diumum baru-baru ini.