Kepentingan analisis data dalam perniagaan - Nur Sa’adatul Afzan, Jusoh (2019)
Kuantan, 30 November- Keperluan menganalis data dalam perniagaan mampu meningkatkan nilai perniagaan serta keuntungan sesebuah syarikat pada masa depan. Malahan dalam dunia digital hari ini, aspek keselamatan perlu menjadi keutamaan di samping kepentingan inovasi digital untuk sesebuah organisasi bersaing secara sihat.