Mustaf mahasiswa antarabangsa fasih berbahasa melayu - Juwairiah, Osman (2019)
Pekan, 2 Disember- Melihat perwatakannya yang bersahaja tiada siapa menyangka Mustaf Mohamed, 23, mahasiswa antarabangsa berbangsa Somali dan memiliki kerakyatan United Kingdom ini minat dan fasih bertutur dalam Bahasa Melayu.