Hubungan erat MTUN Industri lahirkan pakar teknikal - UMP, PNC (2019)
Kuantan, 20 November- Rangkaian Universiti Teknikal Malaysia (MTUN) digesa untuk terus bekerjasama dengan industri bagi memastikan penyelidikan yang dihasilkan membantu menangani permasalahan berkaitan industri.