Kemahiran Penulisan Kreatif boleh dibina - UMP, PNC (2019)
Kuantan, 26 November- Generasi muda hari ini digalakkan mencipta kehebatan dengan mengambil peluang meneroka ilmu serta meningkatkan keupayaan diri agar mampu bersaing pada masa depan.