Kegembiraan berganda - Nor Salwana, Mohammad Idris (2019)
Kuantan, 17 November- Kesibukan kerja sebagai Pegawai Khas Kebawah Duli Yang Maha Mulia Sultan Pahang yang berkhidmat di Pejabat KDYMM Sultan Pahang di Pekan tidak menghalang Ahmad Norbadelin Abdul Murad, 50 menamatkan pengajian peringkat Master Eksekutif Pengurusan Projek bersama isterinya, Zuriati Hassan,50, yang menamatkan pengajian Master Eksekutif Pengurusan Perniagaan di UMP Advanced Education.