Pemilihan Perwakilan Pelajar UMP pada 27 November ini - Nor Salwana, Mohammad Idris (2019)
Kuantan, 26 November –Pelajar Universiti Malaysia Pahang (UMP) digesa agar menunaikan tanggungjawab memilih pemimpin mereka dengan hadir mengundi dalam Pilihan Raya Kampus pada 27 November ini (Rabu) di di Dewan Astaka UMP Gambang, Dewan Peperiksaan Mekanikal, UMP Pekan dan Pusat Aktiviti Pelajar UMP Pekan bermula jam 9.00 pagi hingga 5.00 petang.