Empower Edu Tour galak 117 murid orang asli minat sains dan matematik - Nor Salwana, Mohammad Idris (2019)
Kuantan, 20 November- Keceriaan jelas terserlah pada wajah 117 murid Orang Asli daripada empat buah sekolah rendah sekitar Pekan dan Bera apabila menyertai Program Empower Edu-Tour di Perpustakaan Awam Pahang baru-baru ini. Mereka merupakan murid SK Bukit Gemuruh, SK Iskandar, SK Bukit Rok dan SK Permatang Keledang.