Laylatun Qadrina olahragawati UMP dan sukarelawan YSS raih anugerah - Siti Nur Azwin, Zulkapri (2019)
Kuantan, 16 November- Bijak mengatur masa, bekerja keras serta sentiasa fokus dalam setiap yang dilakukan adalah kunci kejayaan buat Olahragawati Universiti Malaysia Pahang (UMP) tahun 2018, Laylatun Qadrina Amrizal yang menerima Anugerah Kecemerlangan Malakoff Corporation Bhd yang pertama kali diperkenalkan sempena Majlis Konvokesyen UMP Kali ke-14 baru-baru ini.