Mohammed Shafiq graduan Dwi Ijazah UMP HsKA aktif sukan - Siti Nurfarmy, Ibrahim (2019)
Kuantan, 16 November – Pengajian Sarjana Muda (Kepujian) Kejuruteraan Automotif hasil kerjasama Universiti Malaysia Pahang (UMP) dengan Karlsruhe University of Applied Science (HsKA), Jerman sering dianggap program yang agak sukar bagi sesetengah pendapat.