Chai Ly Min dinobat Anugerah Kecemerlangan Telekom - Shalfarina, Shahriman (2019)
Kuantan, 16 November - Impian untuk menjadi pelajar cemerlang di dalam pelajaran, akhirnya terlaksana apabila dinobatkan sebagai penerima Anugerah Kecemerlangan Telekom pada Majlis Konvokesyen Universiti Malaysia Pahang (UMP) kali ke-14, di sini, baru-baru ini.