Dua sahabat baik terima Hadiah Kecemerlangan Dwi Ijazah Jerman - Siti Nurfarmy, Ibrahim (2019)
Kuantan, 16 November – Dua sahabat yang juga merupakan rakan sebilik berkongsi kegembiraan apabila meraih Hadiah Kecemerlangan Program Dwi-Ijazah (Verein Deutscher Ingenieure Award) pada Majlis Konvokesyen Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang ke-14 baru-baru ini.