Anugerah Emas Khaizuran khas buat ibu - Siti Nur Azwin, Zulkapri (2019)
Kuantan, 16 November- Kesusahan ibu yang merupakan ibu tunggal bekerja dan berpenat lelah mencari wang demi membesarkannya bersama empat adik-beradiknya yang lain membakar semangat buat Khaizuran Aqhar Ubaidillah, 21 untuk belajar dengan lebih gigih. Beliau tidak menyangka usahanya selama ini membuahkan hasil apabila dinobatkan penerima Anugerah Emas Universiti bagi peringkat Diploma pada Majlis Konvokesyen Universiti Malaysia Pahang (UMP) Ke-14.