Chew Wi Kang sertai mobiliti 5 bulan di China - Nor Salwana, Mohammad Idris (2019)
Kuantan, 16 November- “Untuk berjaya kita perlu fokus dan yakin pada diri sendiri untuk mencapai impian yang kita inginkan, bukan sekadar angan-angan kosong, dalam usaha nak capai impian itu pasti ada rintangan dan halangan tapi jadikan ia sebagai pendorong untuk berjaya,” ujar Chew Wi Kang yang menjadi prinsip hidup buatnya sehingga berjaya meraih Anugerah Kecemerlangan Perodua pada Majlis Konvokesyen Universiti Malaysia Pahang (UMP) Kali ke-14.