Solat Dhuha rahsia kejayaan Nor Syahirah Raih - Nor Salwana, Mohammad Idris (2019)
Kuantan, 16 November – Penerima Anugerah Yayasan Pahang Majlis Konvokesyen ke-14 Universiti Malaysia Pahang (UMP), Nor Syahirah Mahmudin, 23, mengakui mengamalkan solat dhuha dan tahajud setiap hari sekaligus menjadi rahsia kejayaannya.