Mitchell rangkul Hadiah Kecemerlangan Yayasan Sabah - Nur Hartini, Mohd Hatta (2019)
Kuantan, 16 November- Dibesarkan dalam keluarga yang serba sederhana, Mitchell Enrique Kuansin, 24 tahun, tidak pernah patah semangat beliau untuk berjaya dalam pelajaran sehinggakan beliau menerima dua anugerah iaitu Hadiah Kecemerlangan Yayasan Sabah dan Hadiah Kecemerlangan Dwi-Ijazah Verein Deutscher Ingenieure Award.