Khairun Nisa dinobatkan penerima Anugerah Canselor - Shalfarina, Shahriman (2019)
Kuantan, 16 Nov - Dinobatkan sebagai penerima Anugerah Canselor (ANC), itulah hadiah hari lahir yang amat bermakna kepada graduan Majlis Konvokesyen Universiti Malaysia Pahang (UMP) kali ke-14, Khairun Nisa Mazlan, yang bakal menyambut hari lahirnya yang ke-23 pada 23 November ini.