Christysterra Johnny timba pengalaman di Turki - Nur Hartini, Mohd Hatta (2019)
Kuantan, 16 November- “Pengalaman menjadi guru bahasa Inggeris sementara di Altınküre Okullar, Sakarya Turki adalah pengalaman hidup yang paling bermakna sepanjang saya menuntut di UMP,” kata Sarjana Muda Sains Gunaan (Kepujian) Teknologi Bahan, Christysterra Johnny, 23 yang menerima Anugerah Kecemerlangan Dimension BID pada Konvokesyen ke-14 Universiti Malaysia Pahang (UMP).