Ameerul Ashraff 7 Kali Anugerah Dekan Raih Anugerah - Siti Nur Azwin, Zulkapri (2019)
Kuantan, 16 November - Terkejut dan tidak percaya adalah reaksi pertama Ameerul Ashraff Muhammad Fauzi, 23, apabila mengetahui namanya tersenarai penerima Anugerah Kecemerlangan Sapura Industrial Berhad pada Majlis Konvokesyen UMP Kali Ke-14, di sini.