Aktif Kesukarelawanan- Nasrul Arif Zakaria terima Anugerah Prihatin Komuniti Puspanita - Nur Sa’adatul Afzan, Jusoh (2019)
Kuantan, 16 November- Bijak mengurus masa mungkin kunci kejayaan kepada anak kelahiran Pahang, Nasrul Arif Zakaria, 23, graduan Sarjana Muda Sains Komputer (Kejuruteraan Perisian) dengan Kepujian yang berjaya mengekalkan Anugerah Dekan pada setiap semester. Anak bongsu dari lima beradik ini sama sekali tidak pernah menyangka akan terpilih untuk menerima Anugerah Prihatin Komuniti Puspanita sempena Majlis Konvokesyen UMP ke-14 baru-baru ini.