Hadiah Kecemerlangan BASF Petronas Chemicals milik Wan Hamizan - Siti Nurfarmy, Ibrahim (2019)
Kuantan, 16 November – Graduan Sarjana Muda (Kepujian) Kejuruteran Kimia, Wan Hamizan Wan Zainal,24, menerima Hadiah Kecemerlangan BASF Petronas Chemicals Sdn. Bhd pada Majlis Konvokesyen Universiti Malaysia Pahang (UMP) kali ke-14 bertempat di Kompleks Sukan Universiti, Gambang.