Nurul Nadiah tujuh kali Anugerah Dekan dua terima Anugerah Kecemerlangan - Nur Sa’adatul Afzan, Jusoh (2019)
Kuantan, 16 November - Kecemerlangan mahasiswa Fakulti Kejuruteraan Awam dan Sumber Alam, Nurul Nadiah Abdul Halim, 24, yang memperoleh Anugerah Dekan untuk tujuh semester berturut-turut dalam pengajian Ijazah Sarjana Muda (Kepujian) Kejuruteraan Awam benar-benar membanggakan kedua ibu bapa beliau.