Kekuatan ibu beri semangat buat Lai Chor Kiew - Siti Nurfarmy, Ibrahim (2019)
Kuantan, 16 November – Kecekalan semangat ibunya, Loh Kwai Fong, 48 dalam membesarkan anak-anaknya setelah kehilangan suami 10 tahun yang lalu menjadi penguat semangat buat Lai Chor Kiew,24, untuk menamatkan pengajian dan dinobatkan penerima Anugerah Naib Canselor pada Majlis Konvokesyen Universiti Malaysia Pahang (UMP) Ke-14 yang berlangsung di Kompleks Sukan Universiti, UMP Gambang baru-baru ini.