Tan Sri Dato Sri Abi Musa Asaari dimasyhurkan Pro Canselor UMP - UMP, PNC (2019)
Kuantan, 16 November- Tan Sri Dato’ Sri Abi Musa Asa’ari Mohamed Nor dimasyhurkan sebagai Pro Canselor Universiti Malaysia Pahang (UMP) bersempena Majlis Konvokesyen UMP Kali Ke-14 yang disempurnakan Kebawah Duli Yang Maha Mulia Seri Paduka Baginda Yang Di-Pertuan Agong Al-Sultan Abdullah Ri’ayatuddin Al-Mustafa Billah Shah Ibni Almarhum Sultan Haji Ahmad Shah A-Musta’in Billah yang merupakan Canselor UMP yang berlangsung di Kompleks Sukan UMP.