Bapa terharu terima Anugerah Khas Anumerta anak - UMP, PNC (2019)
Kuantan, 16 November- Bapa kepada penerima Anugerah Khas 'Anumerta' Universiti Malaysia Pahang (UMP), Roslan Jodin, 56 tidak pernah menyangka akan mewakili anaknya, allahyarham Mohamad Hakim Roslan menerima skrol Ijazah Sarjana Muda Teknologi Kejuruteraan (Elektrikal) dengan kepujian yang diperoleh pada sidang pertama Majlis Konvokesyen UMP Kali ke-14 di bilik kamar Kompleks Sukan UMP.