Pendidikan fleksibal pembelajaran secara atas talian (MOOC) - UMP, PNC (2019)
Putrajaya, 7 November- Penganjuran Persidangan Antarabangsa The ASEM MOOC Stakeholders' Forum 2019 berjaya berkongsi kepakaran daripada wakil rangkaian ASEM MOOC yang memberi tumpuan kepada pembangunan kandungan kursus pembelajaran dalam talian (MOOC) melibatkan universiti terlibat serta rakan strategik ASEM di rantau ini.