Sinergi UMP dan MRSM terhadap intelektual dan potensi pelajar - Mohammad Hakimi, Kamarudin (2019)
Pekan, 26 Oktober – Menyedari bahawa realiti semasa dan cabaran masa depan terhadap pembangunan potensi diri para pelajar, Universiti Malaysia Pahang (UMP) sentiasa terbuka menjalin kerjasama dengan Maktab Rendah Sains MARA (MRSM) bagi tujuan pembangunan akademik.