Pahlawan baru keusahawanan sosial - Mohamad Rozi, Hassan (FMT Media Sdn Bhd., 2019)
Belanjawan Malaysia 2020 dengan tema “Memacu Pertumbuhan Dan Keberhasilan Saksama Ke Arah Kemakmuran” adalah sebahagian daripada falsafah Wawasan Kemakmuran Bersama 2030 (WBK2030) yang berpaksikan model pertumbuhan inklusif demi kemakmuran rakyat.