IR4.0: Tingkat kompetensi, tangani ketirisan nilai - Mohamad Rozi, Hassan (FMT Media Sdn Bhd., 2019)
Kondisi semasa membayangkan masyarakat kini sedang mengalami arus perubahan dan membentuk satu kelompok masyarakat yang baru, yang dikenali sebagai masyarakat bermaklumat dan berteknologi.