UMP kekal terbaik dalam pengurusan kewangan - UMP, PNC (2019)
Pekan, 10 Oktober- Universiti Malaysia Pahang (UMP) akan terus mewujudkan budaya kerja berasaskan amalan terbaik untuk meningkatkan kecekapan pengurusan kewangan. Selain itu, budaya membetulkan (kelemahan) yang biasa dan membiasakan (amalan) yang betul dapat mempertingkatkan tahap pengurusan kewangan Jabatan Bendahari kepada lebih berkualiti, berintegriti dan berinovasi tinggi yang mesra pelanggan.