Sukarelawan MyGift edar nasi lemak secara percuma buat mahasiswa bersarapan - Siti Nurfarmy, Ibrahim (2019)
Pekan, 1 Oktober – Sebanyak 400 bungkus nasi lemak diedar secara percuma yang dijalankan serentak di kedua-dua kampus bagi meringankan beban mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) untuk mendapatkan sarapan pagi secara percuma sebelum memulakan sesi pengajian di awal pagi.